Anlæg

Haveanlæg er et stort arbejde og det kræver professionel rådgivning og udførsel for at få det perfekte resultat. Vi har erfaringen og ekspertisen til at anlægge din have efter dine ønsker. Vi ved at ikke to haver er ens og derfor hjælper vi dig gerne med at skræddersy en løsning som du bliver glad for i længden.

Vi klarer

Vi har erfaring med alle opgaver du ser til højre. Hvis dit projekt ikke står på listen, så kontakt os og hør nærmere.

  • Nyanlæg af haver
  • Omlægning af haver
  • Plantning af træer og hæk
  • Etablering af bede
  • Dræn og regnbede
  • Havetegninger og ideer

Den rigtige løsning

Din have skal være unik og du skal have løst til at bruge den. Derfor er det vigtigt for os at vi får skabt den helt rigtige løsning for dig. Din have skal være noget specielt og det forsøger vi at opnå igennem rådgivning og dialog. Vi har mange års erfaring med anlæg af haver og omlægning af haver. Vi kommer gerne og gennemgår dit projekt. Haven skal gerne holde i mange år frem og den skal kunne holde til at blive brugt - derfor bruger vi kvalitet og trækker på vores erfaring.

Ny have med græs
Sand klar til rullegræs

Vi er med fra start til slut

Uanset hvor langt i processen du er kommet så er vi med helt til du har en flot have som du kan nyde. Vi starter typisk med at gennemgå jeres ønsker og laver skitser over hvordan det kunne komme til at se ud. Herefter påbegynder arbejdet og til slut gennemgår vi at alt er blevet som i vil have det. Den proces fungere godt og sikre at vi ender med et godt resultat.

Skal vi snakke om dit anlægningsprojekt?