Græs

Hvem vil ikke gerne have den flotte, velplejede og grønne græsplæne? Det er typisk det grundlæggende element i enhver have og en flot plæne er faktisk ikke helt nemt at opnå. En græsplæne kræver pleje og omsorg. Som haveejer ved du hvor svært det kan være at have lige så flot en græsplæne som naboen. Det kan også være dit drømmehus lige er blevet færdigbygget og haven nu bare mangler at shine. Uanset hvad har vi hos Hoff kompetencerne til at skabe den perfekte græsplæne, hvad enten det er græssåning eller rullegræs.

Vi klarer

Vi har erfaring med alle opgaver du ser til højre. Hvis dit projekt ikke står på listen, så kontakt os og hør nærmere.

  • Såning af nyt græs
  • Etablering af græseng
  • Rydning af ukrudt
  • Rullegræs
  • Planering af græsplæne

Såning af græs

Der er mange måder at arbejde med græs på. Flere og flere nu til dags vælger at få lavet deres græsplæne med rullegræs. Det er nemt, effektivt og det går hurtigt. Dit græs er lagt hurtigt og med effektiv vanding får du en flot græsplæne på ingen tid. Hos Hoff er vi specialister i alle former for græsplæner. Vi har mange års erfaring og har egen maskinepark med eget udstyr.

Rullegræs bliver lagt
Traktor på kommende blomstereng

Vedligeholdelse er nøglen

Hvis du gerne vil have en flot græsplæne, så er det alfa omega at du vedligeholder den. Dit græs har godt af kærlig pleje - især i sommermånederne. Her er det vigtigt at få vandet og gødet plænen og hvis din plæne er angrebet af mos, så skal det fjernes. Der er mange aspekter af plænepleje, men du går aldrig galt i byen med at vande den, klippe den i den rette højre og rete tid, bekæmpe ukrudt og gøde den. Står du med en plæne som er løbet løbsk eller overvejer du hvad du skal gøre, så kontakt os i dag. Så tager vi en snak om hvad vi kan gøre for dig og dit græs. Selvfølgelig uforpligtende.

Skal vi snakke om din græsplæne?