Kloak

Er din kloak stået af eller skal du have lagt dræn rundt om huset? Kloak er for mange en træls opgave da det lugter og er beskidt. Heldigvis synes vi ikke det er så slemt her hos Hoff. Vi påtager os alle opgaver inden for kloak, lige fra en helt ny regnvandsbrønd til et dræn hele vejen rundt om huset. Vi har erfaring med alle former for opgaver. Søren er uddannet kloakmester og har kompetencerne i orden til at udfører din opgave. Vi kører i Risskov, Aarhus og hele Østjylland.

Vi klarer

Vi har erfaring med alle opgaver du ser til højre. Hvis dit projekt ikke står på listen, så kontakt os og hør nærmere.

  • Rotter
  • Brud på rør
  • TV inspektion
  • Slitage
  • Trærødder
  • Ny kloak

Skal du have ny kloak?

Driller din kloak? En kloak kan drille på mange måder. Den dag i dag findes der mange gamle kloakker som enten smuldre i stykker grundet skadedyr eller grundet at de blev lavet dårlig i starten. Som autoriseret kloakmester ved vi hvad vi snakker om. Uanset om du har rotter, rødder har ødelagt dine rør eller bare helt normal slitage, så kan vi løse dit problem.

Ny brønd og kloak i rende
Kloak bliver inspiceret med TV inspektion

TV inspektion

Til tider kan det være svært at finde ud af hvad der har stoppet kloakken og hvad der i det hele taget kan være galt. Hos Hoff har vi udstyr til at udfører en TV inspektion så vi finde frem til hvad der skyldes en stoppet kloak. TV inspektion medfører blandt andet at man sikre sig at der kun graves hvis det virkelig er nødvendigt.

Skal vi snakke om din kloak?