Gravearbejde

Gravearbejde er for de fleste et træls arbejde og det kan vi her hos Hoff hjælpe dig med at undgå. Vi har egne maskiner og klarer alle former for gravearbejde. Vi klarer nedrivning af gamle carporte, skure og andet som skal rives ned og vi graver ud til trampoliner og fjerner rødder.

Vi klarer

Vi har erfaring med alle opgaver du ser til højre. Hvis dit projekt ikke står på listen, så kontakt os og hør nærmere.

  • Udgravning til trampolin
  • Fjernelse af græs
  • Fjernelse af rødder
  • Bakker og høje
  • Landskabskurver
Minigraver graver rende

Starten er vigtig

Det er vigtigt med en god start når man arbejder med jordarbejde, gravearbejde og landskabsarbejde. Uanset om du skal have lavet bakker i haven eller skal have gravet noget i forbindelse med nybyggeri eller anlæg. Her hos Hoff er vi eksperter i alt lige fra den lille villahave til det store projekt i millionklassen.

Planlægning er vigtig

Når man arbejder med jordarbejde, gravearbejde og landskabsarbejde så er planlægningen særlig vigtig. Det handler om at sikre at alle ting sker i den rigtige rækkefølge og at det er styr på alle ting undervejs. Vi har stor erfaring med både planlægning og rådgivning indenfor det overordnede gravearbejde. Hos Hoff har vi både planlagt og gravet for både private og erhverv i Risskov, Aarhus og rundt omkring i Østjylland.

Minigraver under tag

Skal vi snakke om dit graveprojekt?